VÆRKSTED

Siden 1956 og i løbet af tre generationer har RAGNAR Ure & Juveler serviceret og repareret alt fra avancerede armbåndsure til de fineste mekaniske stand- og lommeure. Vores højt uddannede urmagere behandler naturligvis dit ur med største omhyggelighed, og vores mål er at levere dit ur tilbage i bedst tænkelige stand.

Værkstedet er en af vores stoltheder. Vores urmagere åbner hvert år flere tusinde værker for at servicere dem. At håndtere de mange dele kræver stor koncentration, præcision og ikke mindst en meget rolig hånd. Hvis du er interesseret i at se, hvordan mekanikken i dit ur virker, er du altid velkommen på vores værksted.

Når du handler ure hos RAGNAR Ure & Juveler, har du samtidig adgang til et værksted, der løbende bliver certificeret og opdateret af blandt andre Rolex og Omega. Urmagerne benytter specialværktøj, så dit ur får den bedste service.

Autoriserede urmagere

Vores tre urmagere er alle uddannet hos Rolex i Schweiz, så hos os kan du være sikker på høj faglighed og professionalisme. Vi behandler dit ur med største omhyggelighed og ekspertise.

Vi stræber efter altid at have en urmager til rådighed, så du kan få svar på samtlige tekniske spørgsmål.

GARANTI

Autoriseret forhandler

Den schweiziske urindustri er en af de brancher, som er mest udsat for ulovlig kopiering – og vi ser jævnligt kopier, der kan snyde de fleste. Når du handler hos RAGNAR Ure & Juveler, kan du trygt stole på, at dit køb er 100 % ægte. Vi er autoriseret forhandler af samtlige mærker, og derfor kan vi garantere for ægthed og kvalitet af dit køb.

Garanti på dit køb

Som kunde er du altid dækket af to års reklamationsret. Vi tilbyder imidlertid op til fem års garanti på flere af vores mærker.

Derfor skal du handle hos os.

Hos RAGNAR Ure & Juveler får du altid en kvalificeret, omhyggelig og ærlig vejledning angående et nyt ur og smykke.
Vi bestræber os på at levere information på højeste faglige niveau, som er til at forstå for alle – det er vores målsætning hos RAGNAR Ure & Juveler.

SERVICE

Som autoriseret forhandler af nogle af verdens fineste urmærker, er service og en seriøs faglig betjening forretningens højeste mål.

Tilpasning af lænke

Det er vigtigt, at uret passer perfekt til håndleddet, da et løstsiddende ur slider på lænken og selve uret. Som kunde hos RAGNAR Ure & Juveler er du altid velkommen til at komme ind og få reguleret din urlænkes størrelse.

Rolex urskiver

Ved køb af et Rolex ur kan du i op til et halvt år efter dit køb gratis ændre dit valg af urskive til en anden urskive fra samme kategori.

Quick reparationer

Skal du have skiftet et batteri, justeret en lænke, tilpasset tiden eller blot have en ny rem til dit ur, kan du stort set altid få det gjort, mens du venter. Hos RAGNAR Ure & Juveler gør vi vores ypperste for, at du ikke skal undvære dit ur længere end højest nødvendigt.

14 dages bytte og returret.

Fortryder du dit valg eller køb, er du velkommen til at bytte eller returnere dit køb indenfor 14 dage. Varen må dog ikke være taget i brug, og kvittering skal fremvises.

VEDLIGEHOLDELSE AF UR

– After-sale service

Det er vigtigt at vedligeholde sit ur. Køber du et mekanisk ur, køber man også et kompliceret urværk, der er sammensat af mange hundrede smådele. Derfor anbefaler vi, at du investerer i dit ur ved at få uret istandsat løbende. Derved får du meget mere ud af dit køb, og du vil opleve, at dit ur holder værdien bedre, og endda i så mange år, at det forhåbentlig kan gå i arv.

Ved ethvert køb medfølger der en lille manual til uret, hvori det nøje står beskrevet, hvordan du vedligeholder dit ur bedst muligt.