I stilheden bliver sekunder til år – til generationer, der elsker at omgive sig med smykker og ure.
For i kærligheden til det evige, ligger også skønheden, der bare venter på at blive udforsket og værdsat.

RAGNAR Ure & Juveler – historie

I Odense har RAGNAR Ure & Juveler i mere end et halvt århundrede leveret det bedste, ur- og smykkebranchen har at byde på. Derfor er butikken også et fast holdepunkt i Jernbanegade. Fra butikken er odenseanere og opland i årtier blevet forsynet med prestigefulde ure fra Schweiz, og siden 2008 også med smukke smykker designet og produceret i Danmark. Med en klar vision for hvordan service og salg bør foregå, drives RAGNAR Ure & Juveler i dag af anden og tredje generation af familien.

3 generationer

Allan Ragnar

Da Allan Ragnar i 1956 åbnede sin butik i Odense, var det kun få, der forudså, at et ægte familie- og forretningsdynasti havde set dagens lys. Men allerede inden for få år slog hans værdier omkring kvalitet, høj service og de bedste schweiziske urmærker igennem i en sådan grad, at RAGNAR Ure & Juveler måtte flytte til større lokaler.

Steen Ragnar

I 1982 overtog Allan Ragnars optiker-uddannede søn, Steen Ragnar, RAGNAR Ure & Juveler, som han siden har drevet med sin hustru, Alice Ragnar, der er økonomiuddannet fra Tietgenskolen i Odense. Deres professionelle og personlige parløb har på alle måder lagt tonen for familiefirmaet. Deres kærlighed til urene med de fantastiske historier og smykkerne med de skønneste ædelsten har drevet arbejdsglæden alle årene.

Kristina Rosing Ragnar

Siden 2007 har Steen og Alice Ragnars datter, Kristina Rosing, været en del af familievirksomheden, der i dag tælles blandt landet største og mest succesfulde butikker i smykke- og urbranchen. Kristina Rosing, der er designuddannet fra henholdsvis BEC Design og Margrethe Skolen, har fået overdraget ansvar for design og videreudviklingen af familiens eget smykkemærke, io jewels, samt hendes eget smykkemærke – Rosing.

Steen Ragnar & Alice Ragnar

Et liv med smykker & ure

Hos RAGNAR Ure & Juveler finder man blandt andet eksklusive Rolex og Omega hjørner, samt et flot udvalg af andre mærker så som TAG Heuer og Montblanc. I butikken, der fordeler sig over tre etager, byder 9 vidende salgsmænd og -kvinder indenfor i de voksnes verden. Her vælger man sit ur og smykker sammen med medarbejdere, der supplerer en dybdegående viden om emnerne med en seriøs faglig interesse i at ramme rigtigt hvad stil, model og materialer angår. Her er ingen støj og stress. I stedet er der plads og tid til overvejelser, til at kunne stille spørgsmål, og få dem besvaret med kompetence.