VÆRKSTED

Siden 1956 og igennem 3 generationer har RAGNAR Ure & Juveler serviceret, repareret og lavet eftersyn på alt fra avancerede armbåndsure til de fineste mekaniske stand- og lommeure. Vore højt uddannede urmagere sørger for, at dit ur bliver behandlet med største omhyggelighed, og vores mål er at levere dit ur tilbage i bedst tænkelige stand.

Værkstedet er en af vores stoltheder! Det er med stor passion, at vores urmagere hvert år åbner op til flere tusinde værker for at servicere dem. At håndtere de mange dele kræver stor koncentration, præcision og ikke mindst en meget rolig hånd. Hvis du er interesset i at se, hvordan mekanikken i dit ur virker, er du velkommen på vores værksted.

Når du handler ure hos RAGNAR Ure & Juveler får dit ur samtidig adgang til et værksted, der løbende bliver certificeret og opdateret af blandt andre Rolex og Omega. Urmagerne benytter specialværktøj, så dit ur får den bedste service.

Autoriserede urmagere

Vores tre urmagere er alle uddannet hos Rolex i Schweiz, så hos os kan du være sikker på, at vi behandler dit ur med største omhyggelighed og ekspertise.

Vi stræber efter altid at have en urmager til din rådighed, så du altid kan få svar på dine tekniske spørgsmål.