VÆRKSTED

Siden 1956 og igennem 3 generationer har RAGNAR Ure & Juveler serviceret, repareret og lavet eftersyn på alt fra avancerede armbåndsure til de fineste mekaniske stand- og lommeure. Vore højt uddannede urmagere sørger for, at dit ur bliver behandlet med største omhyggelighed, og vores mål er at levere dit ur tilbage i bedst tænkelige stand.

Værkstedet er en af vores stoltheder! Det er med stor passion, at vores urmagere hvert år åbner op til flere tusinde værker for at servicere dem. At håndtere de mange dele kræver stor koncentration, præcision og ikke mindst en meget rolig hånd. Hvis du er interesset i at se, hvordan mekanikken i dit ur virker, er du velkommen på vores værksted.

Når du handler ure hos RAGNAR Ure & Juveler får dit ur samtidig adgang til et værksted, der løbende bliver certificeret og opdateret af blandt andre Rolex og Omega. Urmagerne benytter specialværktøj, så dit ur får den bedste service.

Autoriserede urmagere

Vores tre urmagere er alle uddannet hos Rolex i Schweiz, så hos os kan du være sikker på, at vi behandler dit ur med største omhyggelighed og ekspertise.

Vi stræber efter altid at have en urmager til din rådighed, så du altid kan få svar på dine tekniske spørgsmål.

GARANTI

Autoriseret forhandler

Rolex er et de af de mest kopierede urbrands i verden, og vi ser jævnligt kopier, der kan snyde de fleste. Når du handler hos RAGNAR Ure & Juveler, kan du trygt stole på, at dit køb er 100 % ægte. Vi er autoriseret forhandler af alle vores mærker og garanterer for ægtheden og kvaliteten.

Garanti på dit køb

Som kunde er du altid dækket af to års reklamationsret. Vi tilbyder imidlertid op til 3-5 års garanti på flere af vores urmærker.

Derfor skal du handle hos os!

Når du henvender til RAGNAR Ure & Juveler vedrørende et nyt ur eller smykke, er det vores målsætning, at du får en kvalificeret, omhyggelig og ærlig vejledning.

Du skal føle dig godt tilpas, velinformeret og selvfølgelig være sikker på, at du har valgt rigtigt, når du har handlet hos RAGNAR Ure & Juveler.

SERVICE

Som autoriseret forhandler af nogle af verdens fineste urmærker, er service og en seriøs faglig betjening forretningens højeste mål. Vores mål er glade kunder!

Tilpasning af lænke

Det er vigtigt, at uret passer helt perfekt til håndleddet, da et løstsiddende ur slider på lænken og selve uret. Som kunde hos RAGNAR Ure & Juveler er du altid velkommen til at komme ind og få reguleret dit ur.

Rolex urskiver

Ved køb af et Rolex ur kan du i op til et halvt år efter dit køb gratis ændre dit valg af urskive til en anden urskive fra samme kategori.

Quick reparationer

Skal du have skiftet et batteri, justeret en lænke, tilpasset tiden eller blot have en ny rem til dit ur, kan du stort set altid få det gjort, mens du venter. Hos RAGNAR Ure & Juveler gør vi det ypperste for, at du ikke skal undvære dit ur mere end højest nødvendigt.

14 dages bytte og returret.

Fortryder du dit valg eller køb, er du velkommen til at bytte eller returnere dit køb indenfor 14 dage. Varen må dog ikke være taget i brug, og kvittering skal fremvises.

VEDLIGEHOLDELSE AF UR

– After sale service

Det er vigtigt at vedligeholde sit ur. Køber du et mekanisk ur, køber man også et kompliceret urværk, der er sammensat af mange hundrede smådele. Derfor anbefaler vi at du investerer i dit ur ved at få uret istandsat løbende. Derved får du meget mere ud af dit køb, og du vil opleve, at dit ur holder værdien bedre og måske kan gå i arv.

Ved ethvert køb medfølger der en lille manual til uret, hvori det nøje står beskrevet, hvordan du vedligeholder netop dit ur bedst muligt.